• darkblurbg
  • darkblurbg

Je komt binnen. Iets dat je raakte in je werk heb je een paar dagen geleden onder woorden gebracht en alvast toegestuurd. Het puzzelt je. Je schuift aan tafel bij Aart die één en al oor voor je is. Hij nodigt je uit om te vertellen wat maakte dat je dit voorval uitkoos ter bespreking. Aart blijft de onwetende en nodigt je om onder woorden te brengen wat het met je deed en het zo exact mogelijk te beschrijven. Wat was het nu precies waardoor je geraakt werd? En wat deed dat met je? En heb je dat in andere omstandigheden ook? Wat zegt dat over jouw manier van in je werk staan?
Als je weggaat, ben je opgelucht. Je hebt je helemaal kunnen uiten. Je hebt zicht gekregen op nieuwe handelingsmogelijkheden. Morgen weer aan het werk!

In tien tot vijftien bijeenkomsten van een uur zijn we in alle rust en vertrouwen zo bezig. Steeds meer breng je in wat met je eigen leervragen te maken heeft. Zo krijg je veel meer zicht op waar jouw kracht en kwaliteit zit. Het maakt je sterker en zekerder.

Wil je samen met een collega in supervisie? Dat kan ook. Groepssupervisie kan tot vier personen. De bijeenkomsten duren dan anderhalf tot tweeënhalf uur, afhankelijk van de groepsgrootte. Voordeel is dat je in een groep ook ‘aan elkaar’ kunt leren en we gebruik kunnen maken van meer werkvormen.