Aart is beschikbaar om als geestelijk verzorger thuis langs te komen voor mensen die in Fryslân of in de Noordoostpolder wonen. Een Geestelijk verzorger is een gesprekspartner voor je als je niet meer goed weet hoe het verder moet.

Aart werkte jarenlang als geestelijk verzorger in de ouderenzorg en in een algemeen ziekenhuis. Hij heeft erg veel ervaring in het begeleiden van mensen in moeilijke omstandigheden, maar ook in het verzorgen van scholing en het houden van morele beraden.

Als geestelijk verzorger sluit Aart altijd aan bij jouw eigen levensovertuiging. Hij is één en al oor voor je en heeft volledig aandacht voor de situatie waarin je je bevindt. 

Geestelijke verzorging aan huis wordt gefinancieerd door de overheid als je ouder dan 50 bent of in een palliatief proces zit, of als je een familielid van iemand bent die palliatief is. De betaling gaat geheel buiten je om via Sichtpunt (voor Fryslân) of Centrum voor Levensbeschouwing Flevoland (voor de Noordoostpolder) en volstrekte privacy is gegarandeerd.